Вашата Количка

  • 0 продукта
Вижте Количката си Проверка

Права и задължения на потребителите

Съобразно закона за защита на потребителите:
чл. 50
(Доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: поръчка
чл. 57
(Отм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., нов - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Разпоредбите на чл. 50 - 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори:
за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;

Защита на личните данни?

За да получите избраните от вас продукти, ще е необходимо да предоставите информация с персонален характер. Не сте задължени да отговаряте на въпросите, но в случай, че го правите, се съгласявате да обработваме и използваме предоставената от вас информация.
Всички лични данни, обработвани в уебсайта ни се използват единствено във ваша полза - за изпращане на поръчания продукт или предоставяне на актуална информация.

Можете да бъдете сигурни, че вашите данни ще бъдат третирани като поверителни в съответствие с действащото законодателство в РБългария за защита на личните данни.

Помощ и полезна информация.

Размери:

Мъжки тениски


Дамски тениски:


Суитчъри:


Чаши:

Мога ли да редактирам или отказвам поръчките?

След като добавите продукт в количката за пазаруване, имате възможност да го редактирате - размер, цвят или щампа. Също така можете да го изтриете.
След като изпратите поръчката, не можете да я редактирате през сайта. След като се свържем с Вас по телефона, може да направим желаните промени.

Потребителят няма право на рекламация, ако е поръчал размер, който не е подходящ за него. Всички размери за всички модели тениски са в описанието на продукта.

Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че предмет на същия са: стоки, изработени по индивидуална поръчка на потребителя каквито са всички стоки в онлайн магазина TENISKABACE.COM

Изпратих поръчката, какво следва?

След изпращане на поръчката, предстои да се свържем с Вас по телефона, за уточняване детайлите на самата поръчка и нейното изпълнение.
Ако сте направили поръчката в работно време, ще ви звъннем до няколко дни. В случай, че не успеем да се свържем с Вас, ще ви изпратим SMS или E-mail с инструкции какво трябва да направите.

Как се извършва плащане на поръчка?

Плащането се осъществява чрез наложен платеж - сумата се плаща на куриера, когато донесе поръчката на посочения от Вас адрес.

Прането поврежда ли тениските или щампите?

Прането не вреди по никакъв начин нито на дрехите, нито на щампите. Препоръчителната температура на пране за максимален живот на щампите е 30 градуса, като е задължително тениските да се перат от опаковата (обратната) им страна.

Продължете